Rólam

Háromgyermekes anyaként érkezett el az életembe az a korszak, amikor a kreatív oldalam végre hangsúlyosabb szerepet kapott.  Mindig is volt igényem valamilyen módon az önkifejezésre és produktív tevékenységre, de nem tudtam pontosan, mi lesz az, amiben végül kiteljesedhetek. 

Mikor az erdő mellé költöztünk, az organikus, vidéki, kopottas világ magával ragadott. A természet közelsége ad nap, mint nap ihletet, erőt, energiát ahhoz, hogy a temérdek tennivaló közepette mindig van kedvem a kreatív munkákhoz.

Néhány éve megszületett a kézimunkáimat fémjelző Banga Boo "művésznevem" majd, létrehoztam a Banga Boo fonal és kreatív-kellék webáruházat, amit lelkes kis csapatommal működtetek.

Munkáim nagyon sokfélék, varrott és horgolt technikával készülnek leginkább. Ilyenek az ún. montessori-játék párnáim,  lakásdíszek, kiegészítők, táskák, szőnyegek, párnák, ruhák. Minden munkám saját ötletből készül, a mintákat azonban sok-sok helyről gyűjtöm össze. Ezek kipróbálásával bővül a tapasztalatom, az ismeretem a kézimunkázás területén. Egyes ilyen mintákat a fonalboltom youtube csatornáján is megosztok az érdeklődő alkotókkal.

Készleten lévő munkáimat a Banga Boo webáruházban és személyesen a fonalboltban tekintheted és vásárolhatod meg. 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!